• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
Show Slideshow

In functie de universitate, facultate, specializare, profesor coordonator sau alte influente locale, trebuie sa fiti atenti la cerintele specifice pentru intocmirea lucrarii de diploma, in aceasta sectiune vor fi prezentate cerintele generale pentru realizarea unei lucrari de licenta.

Cei mai multi dintre studenti opteaza pentru sistemul de prindere cu surub a foilor in coperta lucrarii de licenta, avantajele acestui sistem fiind evidente:

- adaugarea ulterioara de pagini
- modificarea continutului lucrarii
- se poate comanda coperta si inainte de finalizarea lucrarii de licenta, disertatie, doctorat.

Culoarea pentru coperta lucrarii de licenta este aleasa de fiecare student in functie de culorile universitatii (ex. majoritatea studentilor Academiei de Politie au ales coperta lucrarii de licenta de culoare albastra) sau de preferintele proprii, iar culoare cu care se face inscriptionarea este in cele mai multe cazuri o optiune personala, majoritatea optand pentru auriu sau argintiu, insa gama de culori pe care v-o oferim pentru inscriptionare este mult mai variata.


Tot ce va cuprinde aceasta sectiune se va putea aplica si in cazul lucrarii de disertatie. In mod normal difera numai numarul de pagini intre cele doua tipuri de lucrari, unele universitati optand pentru un numar mai redus de pagini pentru lucrarea de disertatie.